Met de natuur als grootste speeltuin!

Er was eens…… zo beginnen de meeste sprookjes toch? Maar sprookjes bestaan niet, of toch wel? Niet ver van Nederland vandaan, op slechts 8 uur rijden van Utrecht, in een nog niet door toerisme gebied, ligt Domaine Bonneblond verscholen. De weg er naar toe is zéker sprookjesachtig te noemen, je moet het maar net weten te vinden. We verklappen en delen heel graag aan jullie onze plek en we hopen dat jullie net zo ‘betoverd’ raken als zovelen!

Centraal op het 69 tellende hectare landgoed ligt het kloppende hart met een diversiteit aan kleinschalige gemoedelijke verblijfsaccommodaties. Van het  vakantiehuis waar je met je familie of vrienden tot 20 personen in kunt verblijven tot  en met chambre d’hôte kamers tot 6 personen, dus ook voor een groot gezin. Liever kamperen? Dat kan met eigen kampeermiddel of lekker luxe glamperen in een van onze 8 safaritenten. Sinds 2019 hebben we een unieke plek voor vier personen om te verblijven, een heus boomhuis! Spectaculair overnachten op drie meter hoog, een ervaring om nooit meer te vergeten.

Overal waar je kijkt een schitterend uitzicht over de landerijen, dit jaar met bebouwd met diverse gewassen. Het zwembad zorgt voor de nodige afkoeling en ben je avontuurlijker ingesteld? Ja dan neem je een plons vanaf het vlonder wat in het zwemmeer ligt, waar je met een stoer vlot naar toe kunt. Als het een dagje iets minder weer dan kunnen de kinderen zich prima vermaken op de speelzolder met verkleedkist en gezelschapsspelletjes.

Janna en Kobus onze kune-kune varkens houden écht van knuffelen, al eens een varken van zo dicht bij gezien en op het buikje gekriebeld? We hebben ook twee paarden, een ezel, kippetjes en een haan, konijntjes, honden en een poes, een gezellig beestenbende op de boerderij!

Verse broodjes hangen iedere ochtend klaar in de landwinkel en je kunt iedere avond aanschuiven aan onze table d’hôte formule of zélf je pizza maken en beleggen, smullen maar!
Als het donker is zie je honderdduizend sterren aan de hemel, zelfs de Melkweg is zichtbaar, hoe bijzonder is dat! Spannende verhalen rondom het kampvuur en marsmellows roosteren dat is een heel mooi eind van wéér een prachtige dag.

Tot ziens op Domaine Bonneblond!