De appartementen

In de voormalige geitenstallen bevinden zich nu drie knusse appartementen, ieder geschikt voor 2 personen met een zithoek, eethoek, kleine keuken en open badkamer met wastafel, douche en toilet. De originele accenten van de oude stal zijn behouden, de stenen muren en de houten balken van het hoge plafond. Op het terras voor de appartementen staat houten tuinset en heeft u een prachtig uitzicht over de landerijen. Er is ruimte voor eventueel een extra bed en een kinderbedje. De appartementen zijn op basis van logies, logies met ontbijt te huren. Uiteraard is er de mogelijkheid om te lunchen en aan te schuiven aan de table d’hôte tafel, lekker makkelijk toch?!

Het appartement ‘Zonnebloem’ is het meest linkse appartement van de drie appartementen. Dit appartement is smaakvol ingericht, met enkele gele accessoires als accentkleur die refereren aan de Tournesol. In de zomer zo rond half juli zijn deze schitterende grote bloemen overal op de velden te zien.

Het appartement ‘Braam’ is het middelste appartement. Ondanks dat het appartement in het tussen de twee andere appartementen in ligt heeft u de privacy die u wenst. De accessoires in Mure zijn met paarse accenten. De grote zoete vruchten zijn ten overvloede te plukken op en in de naaste omgeving van het landgoed.

Het appartement ‘Olijf’ is de laatste in de rij van de appartementen. Dit appartement heeft een mooi uitzicht richting het zwemmeer en op de kleine camping. In de tuin bij Bonneblond staan enkele olijfbomen die met veel aandacht onderhouden worden. Mooie olijfkleuren zorgen voor een mediterraans tintje.

Foto’s van de appartementen