De camping

Centraal gelegen op het domein ligt de camping met ruime plekken voor de kampeerder die van de natuur en rust houd. Het is een plek waar jong en oud zich kunnen verwonderen over de ongereptheid en ruimte van het Franse platteland.

Een nieuw sanitair gebouw met twee douches, twee toiletten en twee wastafels voor de dames en twee douches, twee toiletten, een urinoir en twee wastafels voor de heren. Alle wasbakken hebben warm en koud water en de douches zijn door middel van een drukknop te bedienen. Naast het sanitair gebouw is er een speciale sanitair unit voor mindervaliden.

Buiten is er de mogelijkheid om af te wassen, er zijn twee watertappunten  en een stortplaats voor het chemisch toilet*

In het midden van het terrein is een trampoline, een klimtoestel voor de kinderen en een vuurplaats voor zwoele zomeravonden om een kampvuur heen, voor een goed gesprekken en gezelligheid. Ervaar de romantische zonsondergang, de schitterende sterrenhemel en geniet van de prachtige zonsopkomst in een fantastische omgeving, waar stilte nog te vinden is.

*Gelieve uitsluitend biologisch afbreekbaar vloeistof in uw chemische tank te gebruiken, wij hebben een helofytenfilter (ecologische rietbeddenfilters)