Wie zijn wij

Wij zijn Willem en Helen Wagensveld-Lodder en we delen heel graag met jullie een van de mooiste plekjes in Frankrijk. Veel mensen vragen aan ons hoe we hier terecht zijn komen. We vertellen het graag!

In 2014 waren wij op zoek naar een andere uitdaging, wij woonden en werkten toen al enkele jaren in Frankrijk en hebben in die periode vele facetten van het toerisme mogen ervaren. Dat we in het toerisme wilden werken, bleek al snel bij onze aankomst op het Franse platteland. Wat is het heerlijk om vakantie vierende gasten te mogen ontvangen en hun te helpen om de hectiek van het dagelijks leven weg te laten stromen!

Toen we voor het eerst op Bonneblond aankwamen, het was december, winter, geen blaadjes aan de bomen, guur en koud, waren we direct verkocht; wat een enorme sereniteit en schoonheid, nu al, terwijl het winter was, we werden er stil van. Ja dit was de plek waar we al zo lang naar op zoek waren, de rust van La Douce France!

 

Onze wens werd werkelijkheid, de Nederlandse eigenaren van Bonneblond namen ons aan als beheerderskoppel van hun schitterende landgoed, wat zij zelf al jarenlang (vanaf 1997) met liefde en passie gerenoveerd hadden. Mede door hun enthousiasme, de schoonheid van het Landgoed en de ongereptheid van de omgeving kregen wij het ‘Bonneblond gevoel’. In de lente kwamen de blaadjes aan de bomen, de zon ging meer warmte geven en ook het volgende seizoen, de zomer bracht verwondering en heerlijke temperaturen en prachtige zonsondergangen op zwoele zomeravonden. De herfst, de kleuren, het veranderende licht, het ritselen van de vallende blaadjes.

De herten, reeën, vossen, wilde zwijnen, roofvogels en de nachtegaal, de stilte maken het plaatje compleet voor ons. Bijna dan… Jullie als gast, als toerist, als rustzoeker, natuurliefhebber, jong én oud, jullie maken hét plaatje voor ons compleet.

Met heel veel plezier willen wij jullie het ‘Bonneblond gevoel’ laten voelen, beleven en tot een blijvende herinnering maken!

Willem en Helen