Algemene voorwaarden en privacy beleid


Algemene voorwaarden Domaine Bonneblond ( Woldex SARL) 9-11-2021

Bij reservering van een van de accommodaties of kampeerplaatsen gaan we ervan uit dat u de algemene voorwaarden heeft gelezen.

1.      Boeken
Indien u niet direct via ons reserveringssysteem uw accommodatie heeft geboekt ontvangt u binnen 5 werkdagen uw schriftelijke bevestiging en factuur.  Voorkeuren voor een bepaalde accommodatie of een kampeerplek blijven een voorkeur en bieden geen garantie. Domaine Bonneblond heeft het recht om een accomodatievoorkeur of kampeerplaats te wijzigen.

2.       Betalen
Na boeken van uw vakantie dient u, binnen 14 dagen, 35% van de huursom aan te betalen. Dit geld voor zowel voor boekingen via het online reserveringssysteem of via rechtstreekse boekingen per telefoon of email. Het resterende bedrag dient uiterlijk zes weken voor de eerste huurdag te zijn voldaan. Indien uw betaling in gebreke blijft, behouden wij ons het recht toe de door u gereserveerde accommodatie of kampeerplek aan derden te verhuren. De reeds betaalde gelden worden dan niet gerestitueerd. Bij boekingen minder dan € 250 euro, dient het gehele bedrag binnen 14 dagen voldaan te zijn.

De betalingen kunnen via de betaallink in uw gastenomgeving te worden voldaan. Consumpties dienen ter plaatse en voor vertrek te worden voldaan.

3.      Annuleren
Als u uw boeking wilt annuleren zes weken voor aankomst dan is 35% van de totale huursom oftewel de aanbetaling verschuldigd. Bij een annulering binnen zes weken voor aankomst is 100% van uw boeking verschuldigd. Wij raden u ten zeerste aan om een annuleringsverzekering af te sluiten én een reisverzekering. Indien u voortijdig vertrekt of ter plaatse annuleert, vervalt uw reservering en verhuren wij uw gehuurde accommodatie aan derden.

4.       Aankomst en vertrek

U bent vanaf 16.00 uur van harte welkom bij ons. De accommodaties en de kampeerplaatsen dienen voor 10.00 verlaten te worden.

5.       Schoonmaak

Op de kampeerplaatsen na, heeft u bij uw boeking verplichte schoonmaakkosten voor uw accommodatie betaald. Bij vertrek dienen de vuilnisbakken in de daarvoor bestemde vuilcontainers geleegd te zijn, de bedden afgehaald, de vaat afgewassen te zijn en de koelkast uitgeschakeld en opengezet.

6.       Afval
We hebben drie verschillende containers voor uw vuilnis te beschikking staan. Een container met een groene deksel voor restafval in geslote vuilniszakken, een container met een gele deksel voor papier, blik, aluminium en plastic en een zwarte container voor glaswerk.

Let op: Domaine Bonneblond is niet aangesloten op een algemeen rioleringssysteem, we hebben een ecologisch rietbeddenfilter systeem. Gelieve alleen roze afbreekbaar toiletpapier te gebruiken in alle accommodaties. Vanzelfsprekend dienen ook hygiënische verbandmiddelen en vochtig toiletpapier in de toiletemmers gedeponeerd te worden. Uitzondering: In de glampinglodges moet ook het gebruikte toiletpapier in de kleine toiletemmertjes gedeponeerd worden.

7.       Huisdieren

Zijn in overleg toegestaan, dit dient u aan te geven bij uw boeking en ten alle tijde aangelijnd.

8.       Stilte

Tussen 23.00 en 08.00 uur dient het stil te zijn.

9.       Aansprakelijkheid

Domaine Bonneblond / Woldex SARL is niet aansprakelijk voor:

·         Verlies, diefstal of letsel aan u of uw medereizigers, door welke oorzaak dan ook

·         Het uitvallen, sluiten of buitenwerkingstellen van voorzieningen ed

·         Overlast veroorzaakt door derden. We doen uiteraard ons uiterste best om overlast in te perken. Indien u overlast ervaart vragen we u dit aan ons door te geven zodat wij daarop, indien mogelijk/nodig, kunnen anticiperen.

·         Gevolgen van extreme weersinvloeden of andere vormen van overmacht.

·         Deelname aan activiteiten zijn op eigen risico.

 

 

 

 

De Privacy verklaring van:

Domaine Bonneblond handelend onder de naam Woldex Sarl, gevestigd Le Bourg 71540 Lucenay l’Evêque Frankrijk is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacy verklaring.

Contactgegevens:

Websites: www.bonneblond.com www.bonneblond.nl
www.campingbonneblond.com www.boomhutbonneblond.com

 

Emailadres: info@bonneblond.nl

Vestigingsadres: 14 Route d'Autun 71540 Lucenay l’Evêque

Accommodatie adres: Lieu-dit Bonneblond 03370 Saint-Désiré

Telefoonnummer: +33(0)606454897

 

Helen Wagensveld-Lodder is de functionaris gegevensbescherming van Domaine Bonneblond, handelend onder de naam Woldex SARL

Domaine Bonneblond verwerkt je persoonsgegevens in hun online reserveringsysteem Recranet als je een reservering of optie voor een verblijf in een van hun accommodaties aanvraagt. Recranet heeft zijn eigen privacy  beleid, die je hier kunt lezen.

De gegevens die in het reserveringssysteem worden ingevoerd worden naast het plaatsen van een reservering/optie gebruikt voor onze boekhoudkundige administratie. De boekhoudkundige administratie wordt naar onze accountant gestuurd waar zeer zorgvuldig met uw gegevens omgegaan wordt volgens hun privacy beleid.

Daarnaast worden je gegevens bewaard voor het bijhouden van wettelijke registers voor politie, de zogenaamde fiche de police.

Deze fiche de police moet door iedereen ingevuld worden bij aankomst, die niet de Franse nationaliteit bezit.
Wij bewaren deze fiche de police volgens de wettelijke regels (minimaal 6 maanden), daarna worden zij vernietigd. Wij verstrekken deze gegevens uitsluitend aan derden, om te voldoen aan een wettelijke verplichting.

Wil je wel dat wij je gegevens bewaren en op de hoogte blijven middels onze nieuwsbrief dan kun je dit aangeven middels het keuzehokje op de fiche de police. Je komt dan bij ons op de mailinglijst te staan. Wil je verwijderd worden van de mailinglijst, kun je dit kenbaar maken door een e-mail te sturen naar: info@bonneblond.nl

Domaine Bonneblond gebruikt geen cookies of vergelijkbare technieken.

Je hebt het recht om je persoonsgegevens in te zien of te corrigeren, dit kan ten alle tijden. Je kunt een verzoek tot inzage, correctie van je persoonsgegevens per email naar ons sturen; info@bonneblond.nl

Domaine Bonneblond gaat zeer zorgvuldig om met je gegevens en heeft strikte maatregelen genomen om misbruik, verlies, onbevoegde inzage, ongewenste openbaarmakingen of wijzigingen zonder toestemming tegen te gaan. Als je de indruk hebt dat je gegevens niet goed beveiligd zijn of dat er aanwijzingen zijn van misbruik neem dan contact met ons op.

 

CONTACTGEGEVENS

Domaine Bonneblond

Helen Lodder

Lieu-dit Bonneblond

03370 Saint-Désiré, Frankrijk

Tel: +33 (0) 606454897

E-mail: info@bonneblond.nl