Accomodaties
ACCOMODATIES
Bekijk hier onze verschillende verblijfsmogelijkheden. Van Bed & Breakfast tot boomhuis, van camping tot glamping!
Lees meer
Faciliteiten & Omgeving
FACILITEITEN & OMGEVING
Er is altijd wat te doen op Domaine Bonneblond, je hoeft eigenlijk het terrein niet eens af. Maar er is nog zoveel te ontdekken in de naaste omgeving, dus trek er op uit!
Lees meer
Reserveren
RESERVEREN
Zin in een vakantie? Check hier dan de beschikbaarheid van je favoriete accommodatie!
Lees meer

Over Bonneblond

Op slechts drie uur rijden onder Parijs kunnen jullie ons kleinschalige vakantiedomein vinden.Jullie worden gastvrij ontvangen door ons, Helen en Willem, in het groene hart van midden-Frankrijk. Met heel veel plezier heten wij jullie van harte welkom in het departement Allier, regio Auvergne-Rhône-Alpes, waar je als toerist het rijk nog écht alleen hebt!

Let op: september is alleen voor volwassenen

Bekijk hier de plattegrond van het landgoed
Beschrijving afbeelding

 

"Beleef de Rust en Luxe van Domaine Bonneblond"

Let op: September is alleen voor volwassenen

 

Over Bonneblond

Brasserie

 

Proef onze Franse Keuken

Proef Franse gerechten in onze brasserie! Of je nu bij ons verblijft of gewoon op doorreis bent, onze brasserie is de perfecte bestemming om de Franse keuken te proeven. s Ochtends kun je vers brood uit de bakkerij bestellen. s Avonds kun je genieten van een meergangendiner. 

O Sole Mio! Twee keer per week is er de mogelijkheid om vers gebakken pizza uit onze pizzaoven te eten! Zelfgemaakt pizzadeeg wordt uitgerold tot een dunne pizzabodem. Je kunt de pizza vullen met beleg van ons pizzabuffet. Tijdens het gouden uurtje op het terras wordt je pizza in een mum van tijd perfect gebakken in een houtoven. Wij zeggen Bon Appetit! Kom genieten van de warme en gezellige sfeer van onze brasserie. Of je nu kiest om binnen te dineren of op ons prachtige terras met uitzicht op het schilderachtige platteland, je zult het gegarandeerd naar je zin hebben.

Lees meer   Contact